Reserveren

Alle accommodaties

12 accommodaties

Filter resultaten

Algemeen

Deze knusse kamer op de 1e etage heeft een eigen badkamer en is verder van alle gemakken voorzien. Ideaal voor korte verblijven. U slaapt op een 1-persoons boxspring van Swiss Sense. Deze kunnen bij elkaar staan of uit elkaar staan. De aangegeven prijs is inclusief ontbijt.

Deze knusse kamer is gelegen op de 2e etage. Op uw kamer heeft U beschikking over een wasbak en douche. Op de gang bevinden zich 2 toiletten die met 6 kamers gedeeld zullen worden. U slaapt op een boxspring bed van Swiss Sense. De aangegeven prijs is inclusief ontbijt.

Deze knusse kamer gelegen op de 2e etage is geschikt voor korte verblijven. Op uw kamer heeft U beschikking over een wasbak en douche. Op de gang bevinden zich 2 toiletten die met 6 kamers gedeeld zullen worden. Ideaal voor groepen. U slaapt op boxspring bedden van Swiss Sense met een 2-persoons topper, maar met 1-persoons dekbedden. De aangegeven prijs is inclusief ontbijt.

Voor wie net iets meer ruimte en comfort wil is er de standaard 2-persoonskamer, gelegen op de 2e of 3e etage. U heeft beschikking over een eigen badkamer en een zitje. Uw kamer is van alle gemakken voorzien. U slaapt op een boxspring van Swiss Sense met een 2-persoonstopper en 2-persoonsdekbed. De kamers op de 3e etage hebben een prachtig uitzicht op de kasteelruïne. De aangegeven prijs is inclusief ontbijt.

Deze op de 3e verdieping gelegen kamer is een gezellige en ruime kamer, geschikt voor 3 of 4 personen en hierdoor ideaal voor families. De kamer heeft voldoende opbergruimte, een zithoekje en een eigen badkamer. U slaapt op een boxspring van Swiss Sense met een 2-persoonstopper en 2-persoonsdekbed. De aangegeven prijs is inclusief ontbijt.

Voor de langere verblijven is deze ruimere kamer, gelegen op de 1e of 2e verdieping in ons achtergebouw, een aanrader. De kamer beschikt over voldoende opbergruimte, een zithoekje en een eigen badkamer en is verder van alle gemakken voorzien. U slaapt op een boxspring van Swiss Sense met een 2-persoonstopper en 2-persoonsdekbed. De aangegeven prijs is inclusief ontbijt.

Deze op de 2e verdieping gelegen kamer is een gezellige en ruime kamer, geschikt voor 3 personen. De kamer heeft voldoende opbergruimte, een zithoekje en een eigen badkamer. U slaapt op een boxspring van Swiss Sense met een 1-persoonstopper en 2-persoonsdekbed. Het 3e bed heeft uiteraard een 1-persoonsdekbed. De aangegeven prijs is inclusief ontbijt.

Deze op de eerste verdieping gelegen kamer is een gezellige en ruime kamer, geschikt voor 3 of 4 personen en hierdoor ideaal voor families. De kamer heeft voldoende opbergruimte, een zithoekje en een eigen ruime badkamer.

Deze knusse kamer gelegen op de 1e of 2e etage is perfect voor een citytrip en verder van alle gemakken voorzien. U heeft beschikking over uw eigen knusse badkamer.

Deze knusse kamer op de 2e etage heeft een eigen ruime badkamer, die separaat is gelegen van de slaapkamer. U hoeft de gang maar over te steken of u bent op uw badkamer. Wel heeft u een wastafel op de kamer en is de kamer verder van alle gemakken voorzien.

Voor de langere verblijven is deze ruimere kamer, gelegen op de 2e verdieping, een aanrader. De kamer beschikt over voldoende opbergruimte, een zithoekje en een eigen badkamer. Deze kamer heeft 2 1-persoonsboxspringbedden.

Voor wie net iets meer ruimte wil is er de middel 2-persoonskamer, gelegen op de 2e etage. U heeft beschikking over een ruimere eigen badkamer en een zitje. Deze kamer heeft 2 1-persoonsboxsprings.