Kamers

Kleine 2-persoonskamer

Deze knusse in 2023 gerenoveerde kamer op de 1e of 2e etage heeft een eigen badkamer en is verder van alle gemakken voorzien. Ideaal voor korte verblijven. U slaapt op een 1-persoons boxspring van Swiss Sense. Deze kunnen bij elkaar staan of uit elkaar staan. Geef gerust uw voorkeur door. Eén van de budgetkamers heeft een 2-persoons boxspring met een 2-persoonstopper. Alle budgetkamers hebben 1-persoonsdekbedden.
De kamers beschikken over een waterkoker en gratis koffie en thee die dagelijks word bijgevuld.

De kamers beschikken over een airco!

 

U boekt deze kamer al vanaf € 79,50 per nacht, inclusief ontbijt.

 

Standaard 2-persoonskamer

Voor wie net iets meer ruimte en comfort wil is er de standaard 2-persoonskamer, gelegen op de 2e of 3e etage. U heeft beschikking over een eigen badkamer en een zitje. Uw kamer is van alle gemakken voorzien. U slaapt op een boxspring van Swiss Sense met een 2-persoonstopper en 2-persoonsdekbed. Deze kamer beschikt tevens over een Nespressomachine en een waterkoker, met gratis koffie en thee die dagelijks wordt bijgevuld.

De kamers beschikken over airco!
De standaardkamers op de 2e etage zijn recent gerenoveerd!

U boekt deze kamer al vanaf € 89,50 per nacht, inclusief ontbijt.

Comfort 2-persoonskamer

Voor de langere verblijven zijn deze ruimere kamers, gelegen op de 1e of 2e verdieping, een aanrader. De kamer beschikt over voldoende opbergruimte, een zithoekje en een eigen badkamer en is verder van alle gemakken voorzien. U slaapt op een boxspring van Swiss Sense met een 2-persoonstopper en 2-persoonsdekbed of een boxspring twee 1-persoonstoppers met 1-persoonsdekbedden.  Geef gerust je voorkeur door. Deze kamer beschikt ook over een Nespressomachine en waterkoker met gratis koffie en thee, die dagelijks bijgevuld worden.

Deze kamers zijn voorzien van airconditioning.
Deze kamers zijn recent gerenoveerd.

U boekt deze kamer al vanaf € 99,50 per nacht inclusief ontbijt.

Standaard 2/3 persoonskamer

Deze op de 3e verdieping gelegen kamer is een standaard 2- persoonskamer, waarbij in een extra ruimte een 3e bed is geplaatst. Ideaal voor gezinnen. Samen, maar toch apart slapen. U slaapt op een boxspring van Swiss Sense met een 2-persoonstopper en één 1-persoons boxspring, allen met 1-persoonsdekbedden. Deze kamer beschikt over een nespressomachine en waterkoker, met gratis koffie en thee. Deze worden dagelijks bijgevuld.
Deze kamer beschikt tevens over airco!

U boekt deze kamer al vanaf € 115,- per nacht inclusief ontbijt.
Wilt u deze kamer reserveren? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden via
De Heren van Valkenburg : Contact

Familiekamer

Deze op de 3e verdieping gelegen kamer is een gezellige en ruime kamer, geschikt voor 4 personen en hierdoor ideaal voor families. De kamer heeft voldoende opbergruimte, een zithoekje en een eigen badkamer. U slaapt op een boxspring van Swiss Sense met een 2-persoonstopper en 2-persoonsdekbed. Deze kamer beschikt over een nespressomachine, waterkoker, met gratis koffie en thee. Deze worden dagelijks bijgevuld.

De kamer beschikt over airco en is in 2023 gerenoveerd

U boekt deze kamer al vanaf € 135,- per nacht inclusief ontbijt.

Comfort 2/3-persoonskamers

Deze op de 2e verdieping gelegen kamers zijn gezellige en ruime kamers, geschikt voor 3 personen. De kamers hebben voldoende opbergruimte, een zithoekje en een eigen badkamer. U slaapt op een boxspring van Swiss Sense met een 2-persoonstopper en 2-persoonsdekbed. Het 3e bed is uiteraard een 1-persoons boxspring met een 1-persoonsdekbed.
Deze kamer beschikken over een Nespressomachine en waterkoker, met gratis koffie en thee. Deze worden dagelijks bijgevuld.

De kamers beschikken over airconditioning en zijn recent gerenoveerd

U boekt deze kamer al vanaf € 125,- per nacht inclusief ontbijt.

Meer informatie over onze kamers

 • Alle prijzen zijn inclusief uitgebreid ontbijt!
 • Inchecken is mogelijk tussen 12.00 en 18.00 uur. Andere tijden in overleg!
 • Al onze kamers beschikken over een televisie, gratis WIFI en airconditioning!
 • In al onze kamers slaapt u in boxspring bedden van Swiss Sense.
 • Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.
 • Op alle reserveringen zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing. Tot 7 dagen voor aankomst kunt u kosteloos annuleren, bij een reservering vanaf 3 kamers gelden andere voorwaarden.
 • In de weekenden zijn alleen verblijven van minimaal 2 nachten mogelijk. Op basis van beschikbaarheid zijn losse nachten wel mogelijk.
 • Maak tegen betaling gebruik van onze koffieautomaat.
 • Al onze kamers beschikken over een waterkoker en theezakjes en een nespresso-apparaat met Manetti koffiecups.
 • Wij hebben in onze gezamenlijk "minibar" een ruim aanbod aan frisdranken, bieren, wijn en sterke drank. Pak er gerust wat chips, pinda's of ander lekkers bij.
 • Doe gerust een spelletje of lees een boek of tijdschrift in onze “huiskamer”.
 • Wij werken met variabele prijzen, o.a. afhankelijk van het seizoen en feestdagen en evenementen. Hierdoor kan het zijn dat u de ene keer een voordelig verblijf boekt en de andere keer een toeslag moet betalen.
 • Parkeren kan op een openbare parkeerplaats voor € 9,- per dag/nacht. Vraag bij het reserveren naar de mogelijkheden en reserveer vooraf.