Kamers

Zoek uw ideaal verblijf!

Budget 2-persoonskamer met 1-persoonsbedden

Deze knusse kamer op de 1e etage heeft een eigen badkamer en is verder van alle gemakken voorzien. Ideaal voor korte verblijven. U slaapt op een 1-persoons boxspring van Swiss Sense. Deze kunnen bij elkaar staan of uit elkaar staan. Geef gerust uw voorkeur door.

U boekt deze kamer al vanaf € 69,- per nacht, inclusief ontbijt.

 

Budget 2-persoonskamer met gedeeld toilet

Deze knusse kamer gelegen op de 2e etage is geschikt voor korte verblijven. Op uw kamer heeft U beschikking over een wasbak en douche. Op de gang bevinden zich 2 toiletten die met 6 kamers gedeeld zullen worden. Ideaal voor groepen. U slaapt op boxspring bedden van Swiss Sense met een 2-persoons topper, maar met 1-persoons dekbedden.

U boekt deze kamer al vanaf € 64,- per nacht, inclusief ontbijt.

 

Standaard 2-persoonskamer

Voor wie net iets meer ruimte en comfort wil is er de standaard 2-persoonskamer, gelegen op de 2e of 3e etage. U heeft beschikking over een eigen badkamer en een zitje. Uw kamer is van alle gemakken voorzien. U slaapt op een boxspring van Swiss Sense met een 2-persoonstopper en 2-persoonsdekbed. Deze kamer beschikt tevens over een waterkoker, met gratis koffie en thee die dagelijks wordt bijgevuld.
Onze standaard kamers op de 3e etage beschikken tevens over airco!

U boekt deze kamer al vanaf € 79,- per nacht, inclusief ontbijt.

Comfort 2-persoonskamer

Voor de langere verblijven is deze ruimere kamer, gelegen op de 1e of 2e verdieping in ons achtergebouw, een aanrader. De kamer beschikt over voldoende opbergruimte, een zithoekje en een eigen badkamer en is verder van alle gemakken voorzien. U slaapt op een boxspring van Swiss Sense met een 2-persoonstopper en 2-persoonsdekbed. Deze kamer beschikt ook over een waterkoker met gratis koffie en thee, die dagelijks bijgevuld worden.

U boekt deze kamer al vanaf € 89,- per nacht inclusief ontbijt.

Familiekamer

Deze op de 3e verdieping gelegen kamer is een gezellige en ruime kamer, geschikt voor 3 of 4 personen en hierdoor ideaal voor families. De kamer heeft voldoende opbergruimte, een zithoekje en een eigen badkamer. U slaapt op een boxspring van Swiss Sense met een 2-persoonstopper en 2-persoonsdekbed. Deze kamer beschikt ook over een waterkoker, met gratis koffie en thee. Deze worden dagelijks bijgevuld.

U boekt deze kamer al vanaf € 135,- per nacht inclusief ontbijt.

3-persoonskamer

Deze op de 2e verdieping gelegen kamer is een gezellige en ruime kamer, geschikt voor 3 personen. De kamer heeft voldoende opbergruimte, een zithoekje en een eigen badkamer. U slaapt op een boxspring van Swiss Sense met een 2-persoonstopper en 2-persoonsdekbed. Het 3e bed is uiteraard een 1-persoons boxspring met een 1-persoonsdekbed.
Deze kamer beschikt ook over een waterkoker, met gratis koffie en thee. Deze worden dagelijks bijgevuld.

U boekt deze kamer al vanaf € 125,- per nacht inclusief ontbijt.

2/3 persoonskamer

Deze op de 3e verdieping gelegen kamer is een knusse 2 persoonskamer, waarbij in een extra ruimte een 3e bed is geplaatst. Ideaal voor gezinnen. Samen, maar toch apart slapen. U slaapt op een boxspring van Swiss Sense met een 2-persoonstopper en één 1-persoons boxspring, allen met 1-persoonsdekbedden. Deze kamer beschikt ook over een waterkoker, met gratis koffie en thee. Deze worden dagelijks bijgevuld.
Deze kamer beschikt tevens over airco!

U boekt deze kamer al vanaf € 115,- per nacht inclusief ontbijt.
Wilt u deze kamer reserveren? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden via
De Heren van Valkenburg : Contact

Budget 1-persoonskamer met gedeeld toilet

Deze knusse kamer is gelegen op de 2e etage. Op uw kamer heeft U beschikking over een wasbak en douche. Op de gang bevinden zich 2 toiletten die met 6 kamers gedeeld zullen worden. U slaapt op een boxspring bed van Swiss Sense.

U boekt deze kamer al vanaf € 49,50 per nacht inclusief ontbijt.

Meer informatie over onze kamers

 • Alle prijzen zijn inclusief uitgebreid ontbijt!
 • Al onze kamers beschikken over een televisie en gratis WIFI.
 • In al onze kamers slaapt u in boxspring bedden van Swiss Sense.
 • Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.
 • Op alle reserveringen zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing. Klik op uniforme-voorwaarden-horeca-nederlands.pdf (khn.nl) voor de voorwaarden.
 • In de weekenden zijn alleen verblijven van minimaal 2 nachten mogelijk. Op basis van beschikbaarheid zijn losse nachten wel mogelijk.
 • Maak tegen betaling gebruik van onze koffieautomaat.
 • Onze standaard en 4-persoonskamers beschikken over een waterkoker met gratis koffie en thee, onze comfort en 3-persoonskamers beschikken zelfs over een nespresso-apparaat met onze eigen Manetti cups. Bij aankomst ontvangt u eenmalig een koffiepakket. Extra koffie en thee kunt u bij de receptie vragen.
 • Wij hebben in onze gezamenlijk "minibar" een ruim aanbod aan frisdranken, bieren, wijn en sterke drank. Pak er gerust wat chips, pinda's of ander lekkers bij.
 • Doe gerust een spelletje of lees een boek of tijdschrift in onze “huiskamer”.
 • Wij werken met variabele prijzen, o.a. afhankelijk van het seizoen en feestdagen en evenementen. Hierdoor kan het zijn dat u de ene keer een voordelig verblijf boekt en de andere keer een toeslag moet betalen.
 • Parkeren kan op een openbare parkeerplaats voor € 9,- per overnachting. Vraag bij het reserveren naar de mogelijkheden en reserveer vooraf.