Kamers

Budget 2-persoonskamer met 2 losse 1-persoonsbedden

Deze knusse kamer op de 1e etage heeft een eigen badkamer en is verder van alle gemakken voorzien. Ideaal voor korte verblijven. U slaapt op een 1-persoons boxspring van Swiss Sense.

U boekt deze kamer al vanaf € 67,50 per nacht, inclusief ontbijt.

Deze kamer is ook als 1-persoonskamer te boeken. De prijs hiervan is € 56,- van zondag t/m donderdag uitgezonderd de maanden juli en augustus en feestdagen en evenementen.

Budget 2-persoonskamer met gedeeld toilet

Deze knusse kamer gelegen op de 2e etage is geschikt voor korte verblijven. Op uw kamer heeft U beschikking over een wasbak en douche. Op de gang bevinden zich 2 toiletten die met 6 kamers gedeeld zullen worden. Ideaal voor groepen. U slaapt op boxspring bedden van Swiss Sense met een 2-persoons topper, maar met 1-persoons dekbedden.

U boekt deze kamer al vanaf € 62,50 per nacht, inclusief ontbijt.

Deze kamer is ook als 1-persoonskamer te boeken. De prijs hiervan is € 56,- van zondag t/m donderdag uitgezonderd de maanden juli en augustus en feestdagen en evenementen.

Standaard 2-persoonskamer

Voor wie net iets meer ruimte en comfort wil is er de standaard 2-persoonskamer, gelegen op de 2e of 3e etage. U heeft beschikking over een eigen badkamer en een zitje. Uw kamer is van alle gemakken voorzien. U slaapt op een boxspring van Swiss Sense met een 2-persoonstopper en 2-persoonsdekbed.

U boekt deze kamer al vanaf € 79,- per nacht, inclusief ontbijt.

Comfort 2-persoonskamer

Voor de langere verblijven is deze ruimere kamer, gelegen op de 1e of 2e verdieping in ons achtergebouw, een aanrader. De kamer beschikt over voldoende opbergruimte, een zithoekje en een eigen badkamer en is verder van alle gemakken voorzien. U slaapt op een boxspring van Swiss Sense met een 2-persoonstopper en 2-persoonsdekbed.

U boekt deze kamer al vanaf € 89,- per nacht inclusief ontbijt.

Familiekamer

Deze op de 3e verdieping gelegen kamer is een gezellige en ruime kamer, geschikt voor 3 of 4 personen en hierdoor ideaal voor families. De kamer heeft voldoende opbergruimte, een zithoekje en een eigen badkamer. U slaapt op een boxspring van Swiss Sense met een 2-persoonstopper en 2-persoonsdekbed.

U boekt deze kamer al vanaf € 135,- per nacht inclusief ontbijt.

3-persoonskamer

Deze op de 2e verdieping gelegen kamer is een gezellige en ruime kamer, geschikt voor 3 personen. De kamer heeft voldoende opbergruimte, een zithoekje en een eigen badkamer. U slaapt op een boxspring van Swiss Sense met een 1-persoonstopper en 2-persoonsdekbed. Het 3e bed heeft uiteraard een 1-persoonsdekbed.

U boekt deze kamer al vanaf € 125,- per nacht.

2/3 persoonskamer

Deze op de 3e verdieping gelegen kamer is een knusse 2 persoonskamer, waarbij in een extra ruimte een 3e bed is geplaatst. Ideaal voor gezinnen. Samen, maar toch apart slapen. U slaapt op een boxspring van Swiss Sense met een 2-persoonstopper en één 1-persoons boxspring.

U boekt deze kamer al vanaf € 115,- per nacht inclusief ontbijt.

Budget 1-persoonskamer met gedeeld toilet

Deze knusse kamer is gelegen op de 2e etage. Op uw kamer heeft U beschikking over een wasbak en douche. Op de gang bevinden zich 2 toiletten die met 6 kamers gedeeld zullen worden. U slaapt op een boxspring bed van Swiss Sense.

Meer informatie over onze kamers

 • Al onze kamers beschikken over een televisie en gratis WIFI.
 • In al onze kamers slaapt u in gloednieuwe boxspring bedden van Swiss Sense.
 • Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.
 • In de weekenden zijn alleen verblijven van minimaal 2 nachten mogelijk. Op basis van beschikbaarheid zijn losse nachten wel mogelijk.
 • Als we gesloten zijn heeft u de mogelijkheid om koffie of thee te maken (gratis) of tegen betaling een drankje uit onze koeling te pakken.
 • Doe gerust een spelletje of lees een boek of tijdschrift in onze “huiskamer”.
 • Er geldt een toeslag van € 10,- per kamer per nacht op:
  - De vrijdag- en zaterdagnachten in de maanden april, mei, juni, juli, augustus, september, november en december.
  - De woensdagnachten in de maanden november en december
  - Feestdagen en evenementen

Zoek uw ideaal verblijf!