Menu 2020

Van vrijdag 18 december tot en met woensdag 30 december 2020 is, speciaal voor de gasten van onze B&B, ons restaurant geopend!

Hieronder vindt u de menukaart.

Al een kamer gereserveerd? Reserveer dan snel een tafeltje (vol=vol).
Nog geen kamer gereserveerd? Klik dan hier om de beschikbaarheid te bekijken.

VOORGERECHTEN
Stokbrood 5,00
aioli/tapenade/kruidenboter
Carpaccio van rundvlees 10,00
Parmezaanse kaas/pijnboompitjes/sla/truffelmayonaise

SOEPEN
Soep van de week 5,50
Gegratineerde gebonden uiensoep 7,50
zo een waar je mes, vork én lepel voor nodig hebt
Huisgemaakte tomatensoep (V) 7,00

KINDERGERECHTEN (T/M 12 JAAR)
Knakworstjes met frietjes en een sausje
Kibbeling (6) met frietjes en een sausje
2 Kroketten met frietjes en een sausje
2 Frikandellen met frietjes en een sausje
Kipnuggets (6) met frietjes en een sausje
De kindergerechten zijn inclusief een kinderijsje! 8,50

HOOFGERECHTEN VIS
Zeebaars 20,50
met een witte wijnsaus
Kibbeling 14,50
met remouladesaus
Zalmfilet 19,00
met een witte wijnsaus

HOOFDGERECHTEN VLEES
Limburgs ‘zoervleisj’ 17,00
Huisgemaakt runderstoofpotje met appelstroop, ontbijtkoek, laurier en veel familiehistorie
“Knien wie bie de mam” 17,00
huis gestoofde konijnenbout op Limburgse wijze
Varkenshaasje 19,00
gevuld met bospaddenstoelen en gerookte spekjes, geserveerd met champignonroomsaus
Kalfsentrecote 21,00
met champignon-, stroganoff- of pepersaus
Gemarineerde kogelbiefstuk (200gr)* 17,50
met champignon-, stroganoff- of pepersaus
Varkensschnitzel (200gr)* 17,50
met champignon-, stroganoff- of pepersaus

HOOFDGERECHT VEGETARISCH
Een wisselend gerecht