Dependance B&B De La Ruïne

De La Ruïne is een dependance van Hotel-B&B De Heren van Valkenburg en ligt er schuin tegenover.

Onze sfeervolle, charmante Dependance ligt fraai naast de historische Berkelpoort, aan de voet van de eeuwenoude kasteelruïne in het centrum van Valkenburg aan de Geul. Door onze unieke ligging bent u binnen enkele seconden in hartje centrum, maar kunt u 's avonds toch genieten van uw welverdiende nachtrust. Vanaf deze plek kunt u (na een uitgebreid ontbijt) onze mergelstad en de heuvelachtige omgeving van Zuid-Limburg op vele manieren ontdekken. Steden als Maastricht, Aken en Luik liggen op een steenworp afstand.

We beschikken over 7 recentelijk gerestylede kamers, die variabel zijn in grootte. Allen uitkijkend op de mergelwanden van de eeuwenoude "Dwingel", de enige trappenstraat van Nederland. Al onze kamers zijn bereikbaar d.m.v. 1 of 2 trappen en beschikken over een eigen badkamer met douche en toilet, HD-televisie en gratis WIFI in de openbare ruimtes. Op de 1e verdieping ligt onze familiekamer, kinderen zijn bij ons dan ook meer dan welkom!

Kamertypes Dependance B&B De La Ruïne

Kleine 2-persoonskamer met externe privébadkamer

Deze knusse kamer op de 2e etage heeft een eigen ruime badkamer, die separaat is gelegen van de slaapkamer. U hoeft de gang maar over te steken of u bent op uw badkamer. Wel heeft u een wastafel op de kamer en is de kamer verder van alle gemakken voorzien.

De overnachtingsprijs bedraagt € 69,- per nacht, inclusief ontbijt.

Kleine 2-persoonskamer

Deze knusse kamer gelegen op de 1e of 2e etage is perfect voor een citytrip en verder van alle gemakken voorzien. U heeft beschikking over uw eigen knusse badkamer.

De overnachtingsprijs van deze kamer bedraagt € 74,- per nacht, inclusief ontbijt.

Middel 2-persoonskamer

Voor wie net iets meer ruimte wil is er de middel 2-persoonskamer, gelegen op de 2e etage. U heeft beschikking over een ruimere eigen badkamer en een zitje.

De overnachtingsprijs van deze kamer bedraagt € 79,- per nacht, inclusief ontbijt.

Grote 2-persoonskamer

Voor de langere verblijven is deze ruimere kamer, gelegen op de 2e verdieping, een aanrader. De kamer beschikt over voldoende opbergruimte, een zithoekje en een eigen badkamer.

De overnachtingsprijs van deze kamer bedraagt € 85,- per nacht, inclusief ontbijt.

4-Persoonskamer

Deze op de eerste verdieping gelegen kamer is een gezellige en ruime kamer, geschikt voor 3 of 4 personen en hierdoor ideaal voor families. De kamer heeft voldoende opbergruimte, een zithoekje en een eigen ruime badkamer.

De overnachtingsprijs van deze kamer bedraagt € 135,- per nacht, inclusief ontbijt.

Huiskamer

 • U heeft de mogelijkheid om koffie of thee te maken (gratis) of tegen betaling een drankje uit onze koeling te pakken. Neem er ook gerust iets lekkers bij!
 • Wij hebben in onze gezamenlijk "minibar" een ruim aanbod aan frisdranken, bieren, wijn en sterke drank. Pak er gerust wat chips, pinda's of ander lekkers bij.
 • Doe gerust een spelletje of lees een boek of tijdschrift in onze huiskamer.

Aanvullende informatie

 • Al onze kamers beschikken over een eigen badkamer met douche en toilet en HDMI-televisie met NETFLIX.
 • Gratis WIFI in onze “huiskamer”. Vanwege de ligging tegen de grotten is de WIFI op de kamers erg wisselend. Voor goede WIFI op de kamer verwijzen we u graag naar onze tegenover gelegen B&B De Heren van Valkenburg (www.deherenvanvalkenburg.nl)
 • In al onze kamers slaapt u in 1-persoons boxspring bedden.
 • Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.
 • In de weekenden zijn alleen verblijven van minimaal 2 nachten mogelijk. Op basis van beschikbaarheid zijn losse nachten wel mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
 • Genoemde prijzen zijn “standaardprijzen”. Wij werken met variabele prijzen die we aanpassen aan het seizoen. Hierdoor kan het zijn dat u de ene keer een voordeligere overnachting reserveert en de andere keer een toeslag moet betalen. Vul een gewenste aankomstdatum in om een exacte prijsopgave te ontvangen.
 • De incheck en het ontbijt is bij B&B De Heren van Valkenburg
 • Parkeren kan in onze garagebox á E 11,- per overnachting of op een openbare parkeerplaats á E 9,- per overnachting (vraag naar de mogelijkheden).
 • Reserveer een entreeticket voor Thermae 2000 voor maar E 21,50 i.p.v. E 27,50 (4 uur entree) of voor E 27,50 i.p.v. E 37,50 (7 uur entree).
 • Reserveer een ticket voor GaiaZoo verkrijgbaar bij ons voor E 17,50 i.p.v. 22,50
 • Op alle reserveringen zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing. Klik op uniforme-voorwaarden-horeca-nederlands.pdf (khn.nl) voor de voorwaarden.